Kuukauden Kapinallinen - VAPAAOTTELIJA CHAMIA CHABBI

Vapaaottelija Chamia "Chabbinaattori" Chabbi - "Tärkeintä on kärsivällisyys, selkeä määränpää ja aito tahtotila."

Chamia Chabbi on tamperelainen ravintola-alalla työskentelevä nuori nainen. Täysipäiväisen tarjoilijan työn lisäksi Chamia keskittää energiansa yllättävällä tavalla – hän harrastaa vapaaottelua. Muun muassa MM-hopeaa juuri voittanut Chamia kilpailee tällä hetkellä MM-tasolla amatöörinä ja tavoite on selkeä: ammattilaisuus.

Chamia fighting

Kuva: Sami Kontto

OMAN JUTUN LÖYTÄMINEN

Chamia löysi oman tiensä kokeilemalla. Rohkeus ja avoimuus uusille asioille ovat tärkeitä ominaisuuksia unelmien määrittelemisessä. Tällä hetkellä en uskalla unelmoida kuin siitä, että saavutan ammattilaisuuden ja pitkän, menestyksekkään uran sellaisena. Koskaan ei ollut tarkoituksena lähteä edes kisaamaan, mutta pienen yllytyksen ja oman kokeilunhalun myötä tavoitteet on kasvaneet pikku hiljaa suuremmiksi. Mikään muu ei ole koskaan aiemmin tuntunut omalta ja se tunne on niin voimakas, että mä haluan katsoa kortit loppuun asti."

Chamia Chabbi

Kuva: Sami Kontto

VALINTOJA

Chamia tekee päivittäin valintoja unelmiensa eteen. Hän pyrkii järjestämään aikataulunsa ja elämänsä siten, että pystyy etenemään tavoitteellisesti kohti unelmaansa. "Monesti joutuu tekemään uhrauksia arjesta, mutta sitä se urheilijan elämä on. Elämä on valintoja täynnä ja ne pitää tehdä sen mukaan mitä haluaa elämältään. Ei tätä loputtomiin pysty tekemään, mutta pitää mennä täysillä eteenpäin niin kauan kun se on mahdollista."

Chamian mukaan vaikeinta on löytää tasapaino treenien ja palautumisen suhteen. Samaan aikaan, kun tekee päivätyötä tarjoilijana ja treenaa paljon, on vaikeata löytää aikaa levolle. Se on aina hidaste silloin, kun pitäisi mennä eteenpäin.

Chamia Chabbi

Kuva: Instagram/@chamiac

UNELMIEN SAAVUTTAMINEN

Omien unelmien tavoittelu on monesti pelottavaa ja niiden eteen on tehtävä töitä. Itsensä tunteminen ja rehellisyys itseä kohtaan ovat avainasioita, myös Chamialle. "Jotta tavoitteisiin pääsee, pitää miettiä millaisia asioita elämältään haluaa. Sitten kun ne asiat on selvillä, on paljon helpompi edetä niitä unelmia kohti, kun tietää missä asioissa voi panostaa ja missä tehdä uhrauksia. Tärkeintä on kuitenkin kärsivällisyys, selkeä määränpää ja aito tahtotila."

"Se oma juttu löytyy kyllä, kun vaan jaksaa etsiä."

Chamian matkaa kohti unelmia voi seurata blogissa, Instagramissa ja Facebookissa.

Lopuksi haluamme onnitella Chamiaa IMMAF 2017- kisojen hopeasijoituksesta!

Lue Chamian Bahrainin kisoista lisää Aamulehdestä!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published