Toimitusehdot

Toimitusaikamme on 3-10 arkipäivää tilauksesi saapumisesta. Painamme tuotteet tilauksesta itse Tampereella (pl. taideprintit), jotta voimme pitää varastomme pienenä ja näin pienentää hävikkiä. 

Emme vastaa kuljetusyhtiön toiminnasta johtuvista viivästyksistä. Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat meiltä sähköpostitse tiedot lähetyksestä ja lähetystunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Kun lähetys on saapunut perille noudettavaksi valitsemaasi toimipaikkaan, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Tilausta noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen.

Sinulla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille, poislukien digitaaliset tuotteet. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotelappujen paikallaan. Täytä mukana tullut palautuslomake ja lähetä tilaus takaisin asiakaspalautuksena.

Pakettia säilytetään lähetyspisteessä 14vrk, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme asiakkaalta meille aiheutuneet kustannukset 19,90€. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua. Jos olet estynyt noutamaan paketin, ilmoita siitä meille sähköpostilla.

VAIHTO JA PALAUTUS

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa ja mahdollisten tuotelappujen paikallaan. Tuotteissa ei saa olla likaa tai eläinten karvoja. Jos tuotteita on pidetty, tuote on rikkoutunut tai likaantunut, rahoja ei palauteta joko osin tai ollenkaan. Tällöin tuote lähetetään takaisin asiakkaalle ja asiakas maksaa toimituksen.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake. Kun palautus on saapunut meille, palautamme rahat 14 vrk:n kuluessa paketin saamisesta. Rahat palautetaan siten, kuten tilaus on maksettu. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, joten lahjakortilla maksettuja tuotteita ei voi palauttaa, mutta ne voi vaihtaa samanarvoisiin tai halvempii tuotteisiin.

Kun haluat vaihtaa tai palauttaa, toimi näin:

1. Merkitse paketissa saamaasi palautusilmoitukseen, minkä tuotteen haluat vaihtaa tai palauttaa.

2. Merkitse myös, miksi haluat palauttaa tuotteen tai vaihtaa värin tai koon johonkin toiseen. Vaihtaessasi tuotteen kokoa tai väriä tai tilatessasi kokonaan uuden tuotteen, uusia toimituskuluja ei peritä.

3. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. HUOM! Pakkaa tuote alkuperäispakkaukseen.

4. Liitä täytetty palautusilmoitus pakettiin ja liimaa palautusilmoituksessa oleva asiakaspalautustarra paketin päälle alkuperäisen osoitetarran viereen. Jätä paketti Matkahuollon noutopisteeseen. Asiakasnumero 9530193 tulee olla näkyvissä.

5. Pyydä noutopisteestä kuitti palautuksesta ja säilytä se, kunnes saat palautusvahvistuksen. Kadonnutta pakettia ei korvata ilman palautuskuittia.

Vaihto tai palautus on maksuton. Jos vaihdat tai palautat samalta tilaukselta tuotteita useammin kuin kerran, ensimmäinen kerta on maksuton ja seuraavista vaihdoista tai palautuksista aiheutuvat toimituskulut maksat asiakkaana itse.

Tervetuloa ostoksille!